מתכונים לראש שנה
עם מרבלינג רימונים
ראש השנה ממש מעבר לפינה וההכנות ברוב הקונדיטוריות בעיצומן. לרגל החג הבאנו מוצר חדש בשם ״מרבלינג רימונים״ מחברת NAPPI. המרבלינג הינו סירופ רימונים סמיך בתוספת של גרגירי רימון שלמים. טעמו מתוק עם חמיצות קלה וקראנץ׳ של רימונים אמיתיים.
ניתן לשלב את המרבלינג במגוון מנות לראש השנה כמו עוגות גבינה, קינוחי כוסות ואפילו כתוספת לפרוזן יוגורט או גלידה.
הכנו עבורכם שני מתכונים קלאסיים שמשתלבים נהדר עם המרבלינג והופכים קינוח מוכר לקינוח ייחודי לראש השנה.
עוגת גבינה עם מרבלינג רימונים
חומרים לרינג 22
לתחתית
200 גרם שטרויזל חמאה טחון דק
60 גרם חמאה רכה.
מערבבים יחד ומשטחים ברינג.
אופים 5 דק ב-170 מעלות. מקררים היטב.
מסת גבינה
120 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן 29%
100 גרם ביצים
80 גרם סוכר
500 גרם גבינה 9%
אופן הכנה:
מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד. ומערבבים עד לייצירת גאנש חלק.
טורפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את הגבינה. לבסוף מוסיפים את הגאנש ומערבבים היטב.
מוזגים את המסה על גבי תחתית הבצק.
אופים ב- 130 מעלות כ 35-40 דק.
לציפוי:
250 גרם מרבלינג רימונים
**ניתן לשמור את העוגה במקרר עטופה היטב עד 4 ימים**
כוסות קרם יוגורט, דבש רימונים ופירורים
חומרים ל 8 מנות
קרם יוגורט
250 מ״ל שמנת
250 מ״ל חלב
50 גרם סוכר
100 גרם 'selen' Fabbri ( מייצב לקצפת)
20 גרם 'yog 30' Fabbri (אבקת יוגורט)
100 גרם גבינה לבנה לקיפול
אופן ההכנה:
מקציפים את כל החומרים במיקסר עד להתייצבות ומקפלים פנימה את הגבינה.
קראמבל דבש
100גרם קמח
100 גרם אגוזים
50 גרם סוכר חום כהה
50 גרם דבש
50 גרם חמאה
מרבלינג רימונים לציפוי
אופן ההכנה:
טוחנים הכל בפולסים קצרים במעבד מזון.
משטחים בתבנית ואופים 8-10 דקות ב-180 מעלות
הרכבת המנה:
בכוסות אישיות, מניחים 3 כפות גדושות קרם יוגורט, מעל 2 כפות מרבלינג רימונים ומזליפים עוד קצת קרם יוגורט. מפזרים מעל קרמבל דבש. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך 3 שעות.