Articles | Ristretto

Articles

 

ראש השנה ממש מעבר לפינה וההכנות ברוב הקונדיטוריות בעיצומן. לרגל החג החלטנו להביא מוצר חדש בשם ״מרבלינג רימונים״ מחברת NAPPI

קרא עוד

 

חברת MUTTI הצליחה במקום בו הרבה חברות נכשלו. היא הצליחה לקחת מוצר צריכה פשוט של עגבניות וללמד את הצרכן הסופי ששווה לשלם יותר בעבור באיכות. בזכות תפיסת עולם שמכבדת את החקלאי ואת האדמה.

קרא עוד

 

פסטה ללא גלוטן הייתה בעבר הלא רחוק מצרך נישתי שעיקר הקהל שלו היה חולי צליאק. מוצרים ללא גלוטן היה ניתן למצוא רק בחנויות טבע ובמחירים גבוהים. בשנים האחרונות התפיסה לגבי צריכת גלוטן וההשפעה שלו על הגוף השתנתה ללא הכר

קרא עוד

 

הקיץ מביא איתו תשוקה למשקאות קרים ורצוי בתוספת אלכוהול ולכן זו ה- עונה של הקוקטיילים. בעולם הקוקטיילים, שימוש במחיות פרי איכותיות הוא בגדר חובה. צבע, טעם וטריות הם פרמטרים שלא ניתן לעגל בהם פינות.

קרא עוד

 

בכל הארץ ניתן למצא היום גלידריות שמייצרות Gelato איטלקי עם מבחר טעמים ייחודי שמשקף את היצירתיות והסגנון של יצרני הגלידה במקום. החידושים בתחום הגלידה אינם רק בשילובים ובתוספות אלא בחיפוש אחר חומרי הגלם האיכותיים ביותר והדרך להעצים את טעמם. 

קרא עוד

 

פיצה ואיטליה קשורות אחת לשניה באזיקי ההיסטוריה והמסורת. החיבור בין התרבות הקולינרית האיטלקית לפיצה כל כך עמוק שלא קל להביא אל תוך העולם הזה חדשנות ויצירתיות.

בשנים האחרונות החלה להתפתח מגמה של בחינה מחדש של השימוש הבלעדי בקמח 00 לפיצה. 

קרא עוד

 

פעם בשנה, אנו מזמינים את כל לקוחותינו המוסדיים לתערוכה בה אנו מציגים את מגוון המותגים שאנו מייבאים. כ 30 נציגי החברות מרחבי אירופה הגיעו לארוע כדי להציג מגוון גדול מאוד של מוצרים. חלקם מוכרים מהשנים הקודמות וחלקם חדשים.

קרא עוד

 

לסדרת השוקולדים המרירים של Weiss, התווסף לאחרונה שוקולד מריר 65% בשם Santarem. ליאור שטייגמן קונדיטור ומרצה בבית הספר לבישול דנון הכין איתו עוגת מוס מעושן ושיתף אותנו במתכון.

קרא עוד

 

איטליה ידועה בעולם כסמן איכות ותשוקה לכל מה שקשור בעולמות הקפה. בשנות השישים, צריכת התה באיטליה הייתה נמוכה מאוד וכללה רק תיוני תה שחור שנקנו בסופר.  Alfredo Carrai בחור צעיר, סוחר קפה בשנות ה 20 לחייו החליט שאין שום סיבה שהאיטלקים, שוחרי האנינות והאיכות יוותרו לעצמם בתחום התה.

קרא עוד

עמודים