Articles | Ristretto

Articles

 

כמו פתיח לסרט טוב, אנטיפסטי הוא בעצם הרושם הראשוני ולכן שווה להשקיע בו מחשבה ולשלב בו את מיטב חומרי הגלם שיש להציע.

קרא עוד

 

כמעט בכל מסעדה ברחבי מחוז אמיליה רומאנה, מגישים לפני הארוחה סלסלה של ניוקו פריטו חמים ופריכים לצד פלטת נקניקים וגבינות.

קרא עוד

 

חברת Ponti האיטלקית הוקמה בשנת 1867 ע״י ג׳ובאני פונטי במטרה לייצר יינות וחומצים.

במהלך השנים החברה גדלה והתפתחה עם כל דור צעיר שהתווסף לניהול החברה.

קרא עוד

 

בכל בית באיטליה, בערב חג המולד וראש השנה האזרחית תתקיים מסורת הענקת עוגות פנטונה ארוזות לתפארת. בסיום הארוחת החג, תיפרס העוגה ויחד עם כוסית משקה יהנו בכל בית מהעוגה המסורתית שמקורותיה נטועים עמוק בהיסטוריה האיטלקית.

קרא עוד

 

המטבח הספרדי מתאפיין במספר טעמים מובהקים, אחד מהם הוא השימוש הנפוץ בפפריקה מעושנת. הפפריקה הספרדית עוברת תהליך ייחודי של עישון ממושך אשר מעמיק את טעמו של הפלפל ומוסיף לכל תבשיל טעם עשיר ומעושן של פלפלים ברמות חריפות שונות.

קרא עוד

 

מחלקת הקונדיטוריה ברסטרטו כוללת את כל המרכיבים שיכולים להפוך את הפנקייק הקלאסי למשהו יצירתי וחדשני. בלילת הפנקייק משמשת בסיס נהדר להוספת מגוון רחב של טעמים בזכות טעמה הניטראלי.

קרא עוד

 

מנת הפולנטה עברה כברת דרך מימיה כמזון למעמד הנמוך ביותר באיטליה למנה המככבת במסעדות יוקרה ברחבי העולם. היום, מנת פולנטה משקפת סיפור האהבה מתמשך בין העולם והמטבח האיטלקי המסורתי.

קרא עוד

 

פטריות פורצ׳יני נחשבות לאחד המזונות הנחשקים בעולם בזכות טעמן העשיר והדומיננטי. נהוג לשלבן בתבשילי קדרה, ריזוטו ורטבים לפסטה. הן נפוצות בעולם בגרסתן המיובשת או הקפואה אך פעמים בשנה- בקיץ ובסתיו ניתן להשיג אותן טריות.

 

קרא עוד

 

הכנת בצק טרי לפסטה הינה מלאכה פשוטה אך כזו הדורשת מיומנות. דווקא בתוך הפשטות של המפגש בין קמח וביצים יש מקום ליצירתיות ודיוק הבצק והטעמים אליהם רוצים להגיע.

קרא עוד

עמודים