Articles | Ristretto

Articles

 

יצאנו עם מספר קונדיטוריםm לביקור וסדנה במפעל השוקולד של Weiss ומפעל מחיות הפרי Ponthier בצרפת. המטרה הייתה להכיר לעומק את המותגים ומגוון המוצרים דרך עבודה מעשית, טכניקות וחדשנות בעולם הקונדיטוריה.

קרא עוד

 

האהבה שלנו לתהליך החיפוש וההיכרות עם מטבחים חדשים, הביאה אותנו לפני שלוש שנים להתחיל להכיר יותר לעומק את מטבחי המזרח הרחוק ובקרוב מאוד נתחיל בייבוא מגוון מוצרים.

קרא עוד

 

בקצה המגף האיטלקי שוכן מחוז קאלבריה. מזג האוויר באזור חם ולח עם מעל 300 ימי שמש בשנה וטמפ׳ שלא יורדות מתחת ל- 5 מעלות בחורף. תנאי מזג אוויר אלו יוצרים אקלים אידאלי לגידולי פלפל חריף אשר ידוע בעולם בזכות איכותו וטעמיו הייחודיים.

קרא עוד

 

ראש השנה ממש מעבר לפינה וההכנות ברוב הקונדיטוריות בעיצומן. לרגל החג החלטנו להביא מוצר חדש בשם ״מרבלינג רימונים״ מחברת NAPPI

קרא עוד

 

חברת MUTTI הצליחה במקום בו הרבה חברות נכשלו. היא הצליחה לקחת מוצר צריכה פשוט של עגבניות וללמד את הצרכן הסופי ששווה לשלם יותר בעבור באיכות. בזכות תפיסת עולם שמכבדת את החקלאי ואת האדמה.

קרא עוד

 

פסטה ללא גלוטן הייתה בעבר הלא רחוק מצרך נישתי שעיקר הקהל שלו היה חולי צליאק. מוצרים ללא גלוטן היה ניתן למצוא רק בחנויות טבע ובמחירים גבוהים. בשנים האחרונות התפיסה לגבי צריכת גלוטן וההשפעה שלו על הגוף השתנתה ללא הכר

קרא עוד

 

הקיץ מביא איתו תשוקה למשקאות קרים ורצוי בתוספת אלכוהול ולכן זו ה- עונה של הקוקטיילים. בעולם הקוקטיילים, שימוש במחיות פרי איכותיות הוא בגדר חובה. צבע, טעם וטריות הם פרמטרים שלא ניתן לעגל בהם פינות.

קרא עוד

 

בכל הארץ ניתן למצא היום גלידריות שמייצרות Gelato איטלקי עם מבחר טעמים ייחודי שמשקף את היצירתיות והסגנון של יצרני הגלידה במקום. החידושים בתחום הגלידה אינם רק בשילובים ובתוספות אלא בחיפוש אחר חומרי הגלם האיכותיים ביותר והדרך להעצים את טעמם. 

קרא עוד

 

פיצה ואיטליה קשורות אחת לשניה באזיקי ההיסטוריה והמסורת. החיבור בין התרבות הקולינרית האיטלקית לפיצה כל כך עמוק שלא קל להביא אל תוך העולם הזה חדשנות ויצירתיות.

בשנים האחרונות החלה להתפתח מגמה של בחינה מחדש של השימוש הבלעדי בקמח 00 לפיצה. 

קרא עוד

עמודים