Articles | Ristretto

Articles

 

פיצה ואיטליה קשורות אחת לשניה באזיקי ההיסטוריה והמסורת. החיבור בין התרבות הקולינרית האיטלקית לפיצה כל כך עמוק שלא קל להביא אל תוך העולם הזה חדשנות ויצירתיות.

בשנים האחרונות החלה להתפתח מגמה של בחינה מחדש של השימוש הבלעדי בקמח 00 לפיצה. 

קרא עוד

 

פעם בשנה, אנו מזמינים את כל לקוחותינו המוסדיים לתערוכה בה אנו מציגים את מגוון המותגים שאנו מייבאים. כ 30 נציגי החברות מרחבי אירופה הגיעו לארוע כדי להציג מגוון גדול מאוד של מוצרים. חלקם מוכרים מהשנים הקודמות וחלקם חדשים.

קרא עוד

 

כמו פתיח לסרט טוב, אנטיפסטי הוא בעצם הרושם הראשוני ולכן שווה להשקיע בו מחשבה ולשלב בו את מיטב חומרי הגלם שיש להציע.

קרא עוד

 

כמעט בכל מסעדה ברחבי מחוז אמיליה רומאנה, מגישים לפני הארוחה סלסלה של ניוקו פריטו חמים ופריכים לצד פלטת נקניקים וגבינות.

קרא עוד

 

חברת Ponti האיטלקית הוקמה בשנת 1867 ע״י ג׳ובאני פונטי במטרה לייצר יינות וחומצים.

במהלך השנים החברה גדלה והתפתחה עם כל דור צעיר שהתווסף לניהול החברה.

קרא עוד

 

בכל בית באיטליה, בערב חג המולד וראש השנה האזרחית תתקיים מסורת הענקת עוגות פנטונה ארוזות לתפארת. בסיום הארוחת החג, תיפרס העוגה ויחד עם כוסית משקה יהנו בכל בית מהעוגה המסורתית שמקורותיה נטועים עמוק בהיסטוריה האיטלקית.

קרא עוד

 

המטבח הספרדי מתאפיין במספר טעמים מובהקים, אחד מהם הוא השימוש הנפוץ בפפריקה מעושנת. הפפריקה הספרדית עוברת תהליך ייחודי של עישון ממושך אשר מעמיק את טעמו של הפלפל ומוסיף לכל תבשיל טעם עשיר ומעושן של פלפלים ברמות חריפות שונות.

קרא עוד

 

מנת הפולנטה עברה כברת דרך מימיה כמזון למעמד הנמוך ביותר באיטליה למנה המככבת במסעדות יוקרה ברחבי העולם. היום, מנת פולנטה משקפת סיפור האהבה מתמשך בין העולם והמטבח האיטלקי המסורתי.

קרא עוד

 

פטריות פורצ׳יני נחשבות לאחד המזונות הנחשקים בעולם בזכות טעמן העשיר והדומיננטי. נהוג לשלבן בתבשילי קדרה, ריזוטו ורטבים לפסטה. הן נפוצות בעולם בגרסתן המיובשת או הקפואה אך פעמים בשנה- בקיץ ובסתיו ניתן להשיג אותן טריות.

 

קרא עוד

עמודים