Articles | Ristretto

Articles

 

לראשונה מצאנו טחנת קמח אשר מתמחה בפיתוח קמחים מעורבבים. שימוש בקמחים מעורבבים מאפשר לטחנת הקמח לפתוח קמחים שמכילים מגוון רחב של תכונות לפי המוצר הסופי אליו רוצים להגיע.

קרא עוד

 

שילוב מנצח בין קדמה טכנולוגית ומסורת בת מעל 100 שנה הם היסודות והחזון של טחנת הקמח האיטלקית Quaglia. החברה מאמינה שהמפתח ליצירת קמחים איכותיים בעלי טעם וניחוח עשיר טמון דווקא בהתפתחות הטכנולוגית אשר בזכותה ניתן להפיק את המיטב מכל גרגיר חיטה.

קרא עוד

 

עולם הבצקים לפיצה ופוקאצ׳ה הינו מצד אחד בעל מסורת ארוכת שנים וחוקים מאוד ברורים ומצד שני דווקא בתום מגבלות של מסורת קיים פוטנציאל ליצירתיות וחדשנות אינסופיים. פריך מאוד מבחוץ, רך ואווירי מבפנים, זו המהות של בצק ה- Double pizza crunch פרי פיתוח השף האיטלקי, רנאטו בוסקו.

קרא עוד

 

ימי החורף הקרים מזמנים לנו מגוון מאכלים שונה לחלוטין מימות הקיץ החמים. פסטות קלילות, מפנות את מקומן לתבשילי קדרה, סלטים קרירים מתחלפים במרקים מהבילים. למרות השינויים הפסטה, על מגוון צורותיה מתאימה את עצמה לכל עונה וכמעט לכל מנה.

קרא עוד

 

האהבה שלנו לתהליך החיפוש וההיכרות עם מטבחים חדשים, הביאה אותנו לפני שלוש שנים להתחיל להכיר יותר לעומק את מטבחי המזרח הרחוק ובקרוב מאוד נתחיל בייבוא מגוון מוצרים.

קרא עוד

 

בקצה המגף האיטלקי שוכן מחוז קאלבריה. מזג האוויר באזור חם ולח עם מעל 300 ימי שמש בשנה וטמפ׳ שלא יורדות מתחת ל- 5 מעלות בחורף. תנאי מזג אוויר אלו יוצרים אקלים אידאלי לגידולי פלפל חריף אשר ידוע בעולם בזכות איכותו וטעמיו הייחודיים.

קרא עוד

 

חברת MUTTI הצליחה במקום בו הרבה חברות נכשלו. היא הצליחה לקחת מוצר צריכה פשוט של עגבניות וללמד את הצרכן הסופי ששווה לשלם יותר בעבור באיכות. בזכות תפיסת עולם שמכבדת את החקלאי ואת האדמה.

קרא עוד

 

פסטה ללא גלוטן הייתה בעבר הלא רחוק מצרך נישתי שעיקר הקהל שלו היה חולי צליאק. מוצרים ללא גלוטן היה ניתן למצוא רק בחנויות טבע ובמחירים גבוהים. בשנים האחרונות התפיסה לגבי צריכת גלוטן וההשפעה שלו על הגוף השתנתה ללא הכר

קרא עוד

 

פיצה ואיטליה קשורות אחת לשניה באזיקי ההיסטוריה והמסורת. החיבור בין התרבות הקולינרית האיטלקית לפיצה כל כך עמוק שלא קל להביא אל תוך העולם הזה חדשנות ויצירתיות.

בשנים האחרונות החלה להתפתח מגמה של בחינה מחדש של השימוש הבלעדי בקמח 00 לפיצה. 

קרא עוד

עמודים