Articles | Ristretto

Articles

 

ראש השנה ממש מעבר לפינה וההכנות ברוב הקונדיטוריות בעיצומן. לרגל החג החלטנו להביא מוצר חדש בשם ״מרבלינג רימונים״ מחברת NAPPI

קרא עוד

 

הקיץ מביא איתו תשוקה למשקאות קרים ורצוי בתוספת אלכוהול ולכן זו ה- עונה של הקוקטיילים. בעולם הקוקטיילים, שימוש במחיות פרי איכותיות הוא בגדר חובה. צבע, טעם וטריות הם פרמטרים שלא ניתן לעגל בהם פינות.

קרא עוד

 

בכל הארץ ניתן למצא היום גלידריות שמייצרות Gelato איטלקי עם מבחר טעמים ייחודי שמשקף את היצירתיות והסגנון של יצרני הגלידה במקום. החידושים בתחום הגלידה אינם רק בשילובים ובתוספות אלא בחיפוש אחר חומרי הגלם האיכותיים ביותר והדרך להעצים את טעמם. 

קרא עוד

 

לסדרת השוקולדים המרירים של Weiss, התווסף לאחרונה שוקולד מריר 65% בשם Santarem. ליאור שטייגמן קונדיטור ומרצה בבית הספר לבישול דנון הכין איתו עוגת מוס מעושן ושיתף אותנו במתכון.

קרא עוד

 

מחלקת הקונדיטוריה ברסטרטו כוללת את כל המרכיבים שיכולים להפוך את הפנקייק הקלאסי למשהו יצירתי וחדשני. בלילת הפנקייק משמשת בסיס נהדר להוספת מגוון רחב של טעמים בזכות טעמה הניטראלי.

קרא עוד

 

תחום הגלידה בארץ עבר שינוי גדול מאוד בעשור האחרון. ממדינה שהסתפקה בגלידה תעשייתית בלבד הפכנו למעצמת גלידה והיום כמעט בכל שכונה ניתן למצוא גלידרייה שמכינה במקום גלידת Gelato טרייה בכל יום

קרא עוד

 

לפעמים גם המאכלים הכי דקדנטיים נולדים מתוך מחסור. כך היה עם שוקולד הז׳אנדוז׳ה. בשנת 1806, חל מחסור חמור בפולי קקאו ותעשיית השוקולד הצרפתית החלה לחפש דרכים חדשות ויצירתיות לייצור שוקולד. כך נולד הז׳אנדוזה.

קרא עוד

 

אנו שמחים להרחיב את היצע המוצרים של חברת Ponthier ולהציע ללקוחותינו גם מחיות פרי מצוננות מסדרת Coulis המחיות בעלות 80% פרי ועד 20% סוכר קנים.

ניתן להשתמש במחיות הפרי המצוננות למגוון גדול של מנות ומתכונים.

קרא עוד

 

בשנים האחרונות מתעוררת דרישה הולכת וגוברת לאוכל רחוב שאינו מתפשר על איכות ויצירתיות קולינרית בדוכנים מעוצבים ומסוגננים.

חברת  TekneItalia האיטלקית זיהתה לפני מספר שנים את הצורך הזה והיום מייצרת עגלות מזון מעוצבות למגוון שימושים.

קרא עוד

עמודים