Articles | Ristretto

Articles

 

איך הפכו דובדבני האמרנה ממתכון ביתי משפחתי למותג בינלאומי והיוו את המנוע הראשוני להקמת Fabbri- חברה המתמחה במגוון מוצרים לתחום הקונדיטוריה, גלידה וקוקטיילים. 

 

קרא עוד

 

בעולמות הפטיסרי הצרפתי הויטרינה היא המקום בו השף קונדיטור מציג לראווה את יכולותיו. שם נמצאת האפשרות להתפרע עם מרקמים, טעמים ומגוון טכניקות. קולקציות קינוחים עונתית דוחפת את הקונדיטורים לפיתוח מתמיד ומציבה רף גבוה בכל פעם מחדש.

קרא עוד

 

קחו את הקוקטייל האהוב עליכם ודמיינו אותו במרקם של גלידה. שילובי הטעמים, משחקי המרקמים וניחוחות של פרי ואלכוהול משולבים לכדי ביס אחד קפואקחו את הקוקטייל האהוב עליכם ודמיינו אותו במרקם של גלידה. שילובי הטעמים, משחקי המרקמים וניחוחות של פרי ואלכוהול משולבים לכדי ביס אחד קפוא

קרא עוד

 

חגיגות חג השבועות בפתח ואצלנו החג מפעיל את היצירתיות וחדוות הבישול והאפייה של אנשי המכירות שלנו. הכנו עבורכם, מתכון לעוגת טארט שוקולד לבן וקרם תות, כוסות פנקוטה וג׳לי שמפנייה וקונכיות פסטה פריכות ממולאות מחית חצילים וגבינת ריקוטה. 

קרא עוד

 

איך הצליח תרמיל אחד קטן להניע כלכלות שלמות? איך טעמו הנפלא הפך להיות כל כך נחשק שהוא עבר סינטזה מלאכותית כבר לפני 160 שנה? למה הוא כל כך יקר? ומה ההבדל בין סוגי הוניל הקיימים בעולם? 

קרא עוד

 

חג חנוכה הוא אחד החגים האהובים על חובבי המתוקים בארץ. הסופגניה המסורתית, מלאה בריבת תות זוהרת והמון אבקת סוכר נראית לנו היום סופגניה פשוטה וחסרת ייחוד. קונדיטוריות ומאפיות ברחבי הארץ מנצלות את המאפה המטוגן כבסיס ליצירתיות וחדשנות. מגוון הטעמים והאסתטיקה של פטיסרי צרפתי הופכים את הסופגניה הפשוטה למלכה של החג.

קרא עוד

 

יצאנו עם מספר קונדיטורים לביקור וסדנה במפעל השוקולד של Weiss ומפעל מחיות הפרי Ponthier בצרפת. המטרה הייתה להכיר לעומק את המותגים ומגוון המוצרים דרך עבודה מעשית, טכניקות וחדשנות בעולם הקונדיטוריה.

קרא עוד

 

ראש השנה ממש מעבר לפינה וההכנות ברוב הקונדיטוריות בעיצומן. לרגל החג החלטנו להביא מוצר חדש בשם ״מרבלינג רימונים״ מחברת NAPPI

קרא עוד

 

הקיץ מביא איתו תשוקה למשקאות קרים ורצוי בתוספת אלכוהול ולכן זו ה- עונה של הקוקטיילים. בעולם הקוקטיילים, שימוש במחיות פרי איכותיות הוא בגדר חובה. צבע, טעם וטריות הם פרמטרים שלא ניתן לעגל בהם פינות.

קרא עוד

עמודים