Articles | Ristretto

Articles

 

בשנות ה- 80 הקים אלפרדו קארי את המותג La via Del Tè  והחל לייבא תה מכל רחבי העולם- סין, יפן, סרי לנקה, קוריאה, הודו, קניה, מרוקו ועוד. תשוקתו של אלפרדו החלה בתחום הקפה אך עד מהרה הוא הבין את הפוטנציאל הטמון בחשיפת החיך האיטלקי לתה איכותי. הוא הבין, שהאיטלקים מכירים בחשיבות הבחירה בחומרי גלם הטובים ביותר ואין סיבה שתחום התה יהיה שונה מתחום הקפה.

קרא עוד

 

איטליה ידועה בעולם כסמן איכות ותשוקה לכל מה שקשור בעולמות הקפה. בשנות השישים, צריכת התה באיטליה הייתה נמוכה מאוד וכללה רק תיוני תה שחור שנקנו בסופר.  Alfredo Carrai בחור צעיר, סוחר קפה בשנות ה 20 לחייו החליט שאין שום סיבה שהאיטלקים, שוחרי האנינות והאיכות יוותרו לעצמם בתחום התה.

קרא עוד

 

אנחנו יודעים שבחירת חומר גלם איכותי היינו Caffe Diemme היא רק השלב הראשון בהכנת האספרסו המושלם. הדרך לשם יכולה להיות רצופה בטעויות קטנות שיפיקו בסופו של דבר קפה שלא ממצה את הפוטנציאל הגלום בו. הכנו עבורכם מדריך מפורט איך להפיק את האספרסו הטוב ביותר.

קרא עוד

 

תחום הקפה בכלל ואיתו גם תחום הקפה הקר עוברים בשנים האחרונות התפתחות בכל העולם. בתי קפה המתמחים בתערובות ייחודיות, שיטות חליטה מגוונות, וכמובן גם הכנה של מגוון משקאות קרים מבוססי אספרסו, חליטה קרה ועוד.

קרא עוד

 

סרטון הדרכה קצר בו רותם מפרט ומסביר איך להפיק את קפה דיימה הטוב ביותר. הנחיות, טיפים ונהלי עבודה.

קרא עוד

 

ישנם אנשים שעבורם קפה הוא רק משקה ששותים בבוקר כדי להתחיל את היום, אך בקצה השני של הסקאלה אפשר למצוא אנשים שעבורם קפה הוא עולם ומלואו והם ישקיעו מזמנם ומכספם כדי לספק את תאוות הקפה שלהם. הכתבה הבאה מיועדת לכן ולכם ה coffeeholics.

קרא עוד

 

קפה‭ ‬מלווה‭ ‬אותנו‭ ‬במהלך‭ ‬היום. ‬החל‭ ‬מכוס‭ ‬הקפה‭ ‬הפותחת‭ ‬את‭ ‬הבוקר‭ ‬ועד‭ ‬לגימת‭ ‬אספרסו‭ ‬קצר‭ ‬בסוף‭ ‬ארוחת‭ ‬הערב‭.‬ כוס‭ ‬הקפה‭ ‬שמגיעה‭ ‬אלינו‭ ‬עוברת‭ ‬לפני‭ ‬כן‭ ‬תהליך‭ ‬ארוך‭ ‬ומרתק‭ ‬אשר‭ ‬כל‭ ‬שלב‭ ‬בו‭ ‬נותן‭ ‬את‭ ‬חותמו‭ ‬לאותה‭ ‬לגימה‭ ‬חלומית‭.‬

קרא עוד