Ampawa | Ristretto

יצרן קרם קוקוס מהגדולים בתאילנד עם ניסיון של מעל 25 שנה בתחום. 

בלב מטעי קוקוס עצומים שוכן אחד המפעלים הגדולים בתאילנד לייצור מגוון מוצרים המבוססים על אגוז הקוקוס. מעל 200,000 אגוזי קוקוס נאספים במטעים מידי יום ומועברים ישירות למפעל לעיבוד ואריזה.

בתהליכי הייצור של קוקוס Ampawa מצליחים לשמר הטעם הטרי בזכות הקפדה מהירות העיבוד- טחינה, סטריליזציה וקירור המוצר נעשים בתוך מספר שעות בלבד.

אריזת המוצר בבקבוקים הינו תהליך ייחודי אשר לוכד את הטעם הטרי של הקוקוס ללא צורך בחומרי טעם נוספים או חומר משמר.

קרם קוקוס מתאים לשימוש מגוון גדול מאוד של מנות (לא רק מהמטבח התאילנדי)  מתבשילי קארי, מרקים ועד הכנת שייקים וקינוחים.

כתבה על המותג