De Cecco | Ristretto

חברת DE CECCO, החברה המובילה לייצור פסטה באיטליה, נוסדה בשנת 1886 על בסיסה של טחנת קמח מסורתית בכפר קטן ליד מיאלה שם טחן על אבני ריחיים דון ניקולה דה צ׳קו את הקמח שנודע כקמח הטוב ביותר בכל האיזור.
במגוון המוצרים המיוצרים ע"י דה צ׳קו ניתן למצוא מאות צורות שונות של פסטה מחיטת דורום, פסטת ביצים, שמני זית, קמחים, רטבים, מוצרים אורגניים ועוד.

תהליך הייצור בחברת DE CECCO קפדני ביותר ומתבצע כולו במתקנים ייחודיים באתר החברה. תהליך זה ממחיש את עקרונות החברה:
מתחיל בבחירת חיטת הדורום האיכותית (אין כלל שימוש בחיטה רגילה) דרך הטחינה הנעשית בהקפדה על עובי טחינה גבוה יחסית, ערבוב חיטת הדורום הטחונה במי מעיין זכים מן המעיין הפרטי של החברה, שימוש בשיטת ייבוש איטית (בין 18 ל-36 שעות) ובחום נמוך מ-65OC במתקנים מיוחדים המדמים ייבוש מסורתי תחת קרני השמש. לאחר יישום שיטת ייבוש זו מתקבלת פסטה בהירה מאוד (בניגוד לפסטות אחרות אשר בתהליכי ייבוש קצרים ואינטנסיביים יותר "נאפות" יתר על המידה ומקבלות צבע צהוב כהה). כל אלה יוצרים פסטה איכותית המתבשלת באופן שווה לאורך כל תהליך הבישול, משתלבת היטב בכל רוטב ומעניקה לסועדים חווית אל-דנטה מושלמת.

כל מגוון הפסטה של DE CECCO כשר בהשגחת KF ובאישור הרבנות הראשית לישראל
שמני הזית של DE CECCO כשרים בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל

קטלוג מוצרים

כתבה על המותג