A L'olivier | Ristretto

מותג A l'olivier הוקם לפני כמעט 200 שנה. בלב המארה שבמרכז פריז, Monsieur Popelin רוקח במקצועו הקים חנות שהייתה מוקדשת לשמן זית בלבד. 

היום החברה מייצרת מספר סדרות של מוצרים: סדרת שמני הזית הקלאסית, שמני זית בתוספת טעמים, שמני אגוזים, חומצים ייחודיים ורטבים לסלט שמשלבים את השמן והחומץ עם מגוון טעמים מפתיעים.

שמן זית של A l'olivier מופק מזיתים מסוג Cailletier שמקורם בניס או גראס שבצרפת. תהליך ייצור השמן במפעל נעשה בשיטה מסורתית ובשיטה מודרנית. 

לפני מספר שנים, החלו בחברה לייצר שמנים אשר עוברים תהליך של מיצוי ייחודי המאפשר שילוב של עשבי תיבול, פירות הדר ופרחים ללא התחמצנות השמן וירידה בערכו התזונתי.

כל שמן מופק בסמוך לעונת השיא של של התבלין שאיתו יוצרים את המיצוי.

בשנת 2006 החלו בחברה בייצור חומצים ייחודיים. התחום גדל במהרה בזכות האיכויות יוצאות הדופן של המוצרים. סדרת חומצי הפירות עשויה מ 45% פרי ולכן השימוש אינו מוגבל לוויניגרט בלבד אלא מזמן שפע של אפשרויות חדשות. 

כתבה מלאה על המותג