Palirria | Ristretto

חברת Palirria הוקמה בשנת 1957 מתוך רצון לשמר מתכונים מסורתיים של המטבח היווני. הסיפור המשפחתי החל במטבח של גברת נוטה ואדון אנטוניוס סוליטיס באי היווני Evia. הזוג החל למכור לקהילה של האי מנות יווניות מסורתיות בהכנה ביתית והביקוש הלך וגדל.

ממפעל ביתי קטן חברת Palirria התפתחה להיות יצרנית של מאכלים יוונים מסורתיים מהגדולות ביוון. היום החברה מדורגת במקום הראשון בעולם בשוק עלי הגפן הממולאים אך תמיד שמרה על היסודות שהניעו את הזוג בתחילת הדרך וגם היום כ- 60 שנה מהקמת המפעל כל עלי הגפן מגולגלים בעבודה ידנית!

כדי לעמוד בדרישה החברה ממשיכה לצמוח באופן קבוע היא מונה היום 5 מפעלים ומעסיקה כ 1600 עובדים.