ארוע ללקוחות רסטרטו 2018 | Ristretto

ארוע ללקוחות רסטרטו 2018

תערוכה מקצועית בבית קסטיאל

פעם בשנה, אנו מזמינים את כל לקוחותינו המוסדיים לתערוכה בה אנו מציגים את מגוון המותגים שאנו מייבאים. השנה, הארוע התקיים בבית קסטיאל והמיקום החדש הביא איתו אווירה מיוחדת והזדמנות לארח ולשתף בעשייה שלנו. כ 30 נציגי החברות מרחבי אירופה הגיעו לארוע כדי להציג מגוון גדול מאוד של מוצרים. חלקם מוכרים מהשנים הקודמות וחלקם חדשים. מבין הדוכנים החדשים שמחנו להביא את השף Renato Bosco שהגיע מאיטליה והיה אחראי על עמדת הפיצה, הוא הכין פוקאצ׳ות, סנדיביצ׳ים ופיצות שהציגו תפיסה חדשה של הכנת בצק. לצידו הצגנו לראשונה את גבינות המוצרלה של Latteria sorrentina שהצטרפו במהלך השנה האחרונה.
התערוכה הייתה הזדמנות להשיק את המותג האיטלקי La via del te. בדוכן ניתן היה לטעום מגוון גדול של תערובות תה באיכות גבוהה. המותגים הוותיקים שלנו הציגו מוצרים חדשים, טכניקות עבודה מעניינות ומגוון טעימות. 
תודה רבה לכל מי שהגיע לארוע!

שף Renato Bosco ממסעדת Sapore שנמצאת בורונה איטליה. רנטו הכין פיצות ומאפים עם תנורי Moretti Forni.

שף Alessandro Aldrovandi הגיש פסטה טריה שהוכנה לעיניהם של האורחים.

שף Paola Cerchiara מחברת Ortiz הכינה מגוון טאפסים יצירתיים ו Nerea Rodriguez פילטה אנשובי לעיניי האורחים.

שף Tommaso Ruggieri מדרום איטליה הכין מנות פסטה עם רטבים מיוחדים מבית Menu.

שף Rolando German Ruiz מחברת Principato di lucidio הכין מבחר מנות של ריזוטו.

שף Guido Carletti  מחברת Mutti שהכין מנות עם מוצרי החברה.

בריסטה Piuerpaolo Meneguolo מחברת Diemme הכין משקאות קפה בסגנון ה Third way.

בריסטה Andrea Cremone מבית Nova simonelli מומחה ל latte art.

 

 

מוצרים קשורים