ארוע לקוחות 2019 | Ristretto

ארוע לקוחות 2019

טעמים וניחוחות מרחבי העולם

הארוע השנתי שלנו הופך אט אט למסורת. אנו מתרגשים לקראתו בכל שנה מחדש, משלב התכנון ועד שלושת ימי התערוכה בהם אנו נהנים לארח את לקוחותינו. בכל פעם אנו מחפשים את הדרך המעניינת והמהנה ביותר לשתף אתכם בעשייה שלנו. השנה, הארוע התאפיין בחשיפת מגוון רחב של מוצרים חדשים. הדוכן הגדול ביותר בארוע הוקדש למוצרים מהמטבח האסיאתי, מחלקה חדשה ומרתקת שהחלה לפעול בחודשים האחרונים.

בדוכן האסיאתי אירחנו את המייסדת והשפית Nooror Somaney-Steppe מהמותג התאילנדי Blue Elephant  שהגיעה לבשל עבור האורחים מנות תאילנדיות מסורתיות כגון, קארי מסמאן, פאד תאי וקארי אדום. בנוסף הוגשו מגוון מנות שהתבססו על המוצרים החדשים של מותג  Lee Kum Kee מהונג קונג וקרם קוקוס של מותג Ampawa מתאילנד.

לראשונה הקדשנו דוכן שלם למגוון המוצרים החדשים שהתווספו השנה ואפילו כמה מוצרים שעתידים להצטרף בשבועות הקרובים. ביניהם טעמו האורחים, סדרת עלי גפן של מותג Palirria מיוון, מגוון שמני זית וחומצים ייחודיים של מותג A l'oliver מצרפת, פלפלים חריפים של  Delizie di Carabria מאיטליה, שמן זית פרימיום מאזור טוסקנה בשם Laudemio 

וסדרת מוצרים המבוססים על תרמילי וניל טבעי בשם Vanifruit.

בעמדת הפיצה אירחנו זו שנה שנייה את השף Renato Bosco מאיטליה שהכין את ה- Double Crunch Pizza המפורסם שלו.

שף Paola Cerchiara מחברת Ortiz הכינה גם השנה מגוון טאפסים שהתבססו על מגוון המוצרים החדשים שלנו לדוגמא: טונה ברוטב קארי אדום.

גברת Rina Poletti הכינה לעיניי האורחים פסטה טרייה עם קמח Pivetti שאותה שילב שף Tommaso Ruggieri יחד עם רטבים של מותג Menu מאיטליה.

בדוכן הקפה אירחנו את Davide Cavaglieri זוכה תחרות הבריסטה האיטלקי 2018 מחברת Diemme.

סיור בתערוכה לקח את האורחים שלנו לסיבוב של טעמים וניחוחות מכל העולם, תודה רבה לכל מי שהגיע, נתראה בשנה הבאה!

   

מוצרים קשורים