הפטיסרי הצרפתי מבוסס על מסורת רבת שנים עם כללים וחוקים נוקשים וברורים להכנת קינוחים עתירי סוכר, שומן וגלוטן.
טיול ברחבי פריז מפגיש אותנו עם ויטרינות של טובי הקונדיטורים הצרפתים ומעוררים בנו הצרכנים השתהות מול היצירות האמנות המפוארות שמעטרות כל חנות. אנחנו מודעים לכמות הסוכר, שומן וגלוטן הקיימים ביצירות הפאר אך מרשים לעצמנו את החטא הקטן הזה מידי פעם בלי לעלות על דעתנו שאפשר גם אחרת.
העולם המודרני צועד נמרצות אל עבר המזון הבריא. יש לנו הבנה עמוקה יותר על ההשלכות הבריאותיות של סוכר, שומן, מוצרים מן החי והשפעות הגלוטן על בריאותנו.