events | Ristretto

הפטיסרי הצרפתי מבוסס על מסורת רבת שנים עם כללים וחוקים נוקשים וברורים להכנת קינוחים עתירי סוכר, שומן וגלוטן. 

טיול ברחבי פריז מפגיש אותנו עם ויטרינות של טובי הקונדיטורים הצרפתים ומעוררים בנו הצרכנים השתהות מול היצירות האמנות המפוארות שמעטרות כל חנות. אנחנו מודעים לכמות הסוכר, שומן וגלוטן הקיימים ביצירות הפאר אך מרשים לעצמנו את החטא הקטן הזה מידי פעם בלי לעלות על דעתנו שאפשר גם אחרת.

העולם המודרני צועד נמרצות אל עבר המזון הבריא. יש לנו הבנה עמוקה יותר על ההשלכות הבריאותיות של סוכר, שומן, מוצרים מן החי והשפעות הגלוטן על בריאותנו. 

הארוע השנתי שלנו הופך אט אט למסורת. אנו מתרגשים לקראתו בכל שנה מחדש, משלב התכנון ועד שלושת ימי התערוכה בהם אנו נהנים לארח את לקוחותינו. בכל פעם אנו מחפשים את הדרך המעניינת והמהנה ביותר לשתף אתכם בעשייה שלנו. השנה, הארוע התאפיין בחשיפת מגוון רחב של מוצרים חדשים. הדוכן הגדול ביותר בארוע הוקדש למוצרים מהמטבח האסיאתי, מחלקה חדשה ומרתקת שהחלה לפעול בחודשים האחרונים.

פעם בשנה, אנו מזמינים את כל לקוחותינו המוסדיים לתערוכה בה אנו מציגים את מגוון המותגים שאנו מייבאים. השנה, הארוע התקיים בבית קסטיאל והמיקום החדש הביא איתו אווירה מיוחדת והזדמנות לארח ולשתף בעשייה שלנו. כ 30 נציגי החברות מרחבי אירופה הגיעו לארוע כדי להציג מגוון גדול מאוד של מוצרים

עמודים