קרם קוקוס אמפאווה/ דובדבני אמרנה ניוזלטר נובמבר 2019 האמרנה של פאברי הקרם של הקוקוס סדנת גלידה של פאברי בקרוב- מוצרי Suree מתאילנד קרם קוקוס אמפאווה/ דובדבני אמרנה
חגיגות 120 למותג Mutti ניוזלטר ספטמבר 2019 120 שנה של איכות- Mutti Pomodoro קמפיין הפרסום למותג Mutti אתר מתכונים חדש חגיגות 120 למותג Mutti
שלוש כתבות שיצננו לכם את הקיץ ניוזלטר יולי 2019 Cold Brew - קפה בחליטה קרה אלכוהול וגלידה- זוגיות או יריבות? סדנת פטיסרי עם שף קונדיטור Paul Thieblemont שלוש כתבות שיצננו לכם את הקיץ
שבועות-חג המתכונים הלבנים ניוזלטר מאי 2019 מתכוני שבועות וניל- התבלין השחור לקינוחים הלבנים פסטה Filotea- פסטה יבשה בטעם של פעם שבועות-חג המתכונים הלבנים
לקראת ארוע לקוחות 2019 ניוזלטר מרץ 2019 מותגים חדשים שיוצגו בארוע A L'olivier - שמן זית, חומצים ווינגרטים מצרפת Laudemio- שמן זית פרימיום לקראת ארוע לקוחות 2019
טעמים וניחוחות מהמזרח הרחוק ניוזלטר פברואר 2019 Blue Elephant- פשטות ואיכות יוצאת דופן קוקוס Ampawa- טעמים של טריות בקרוב- סדרת המוצרים של מותג Lee Kum Kee טעמים וניחוחות מהמזרח הרחוק
הקמחים והבצקים שיככבו ב 2019 ניוזלטר ינואר 2019 Double Pizza Crunch Petra- שילוב מנצח בין קדמה ומסורת קמחים מעורבבים מבית Iaquone הקמחים והבצקים שיככבו ב 2019
כתבות חמות לחורף קר ניולזטר נובמבר 2018 תשוקה איטלקית לתה איכותי פטיסרי סופגניות פסטינה- הפסטות הקטנות של Dececco עוגת פנטונה לקריסמס כתבות חמות לחורף קר